Telefoon/WhatsApp

+ 31 (0)6 144 56 467

E-mail

petra@spithost.nl

Bereikbaar

online 24/7

In januari 2017 stapte ik na 16 jaar het basisonderwijs weer in om leerkracht te worden in het voltijd HB-onderwijs. Wat een genot om samen met mijn collega’s vorm te hebben mogen geven aan deze vorm van passend onderwijs binnen een reguliere school.

Had ik het eerste jaar een combinatiegroep 4/5/6, schoof ik het volgende jaar naar de groep 3/4/5 waarbij groep 3 nieuw was voor deze setting. En dit schooljaar zijn we de combinatie 2/3/4 begonnen, waarbij de jongsten 4 jaar waren en versneld in groep 2 gestart zijn.

Ze hebben me verrast, geraakt en mijn ogen geopend. Ze hebben me een andere wending laten geven aan mijn ondernemerschap, ze hebben er voor gezorgd dat ik de opleiding tot ECHA specialist aan de Radboud Universiteit (RITHA) ben gaan doen. En ze hebben me laten groeien als mens.

Heel bijzonder om een stukje met ze op te mogen reizen in hun leven. Hoop ze stuk voor stuk ook later nog op hun reis te kunnen volgen en een keertje tegen te komen.

De reis als leerkracht met deze groep is voorbij, nog verbonden aan de school als Begeleider passend onderwijs HB reis ik langs de zijlijn nog even met ze mee.

Aanbevolen artikelen