Telefoon/WhatsApp

+ 31 (0)6 144 56 467

Email

petra@spithost.nl

Bereikbaar

online 24/7

Petra Spithost – Begeleider Passend Onderwijs Hoogbegaafdheid

Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Dan dan gerust (vrijblijvend) contact met me op!

Ik ben natuurlijk niet alleen Begeleider Passend Onderwijs HB.

Priv├ę ben ik ook moeder van dochter (26, Istanbul) en zoon (20, Leeuwarden) en echtgenoot en bedrijfsgenoot van Klaus Spithost.
Samen met Klaus en 4 poezen wonen en varen we met ons schip Harmonie en zijn heuse waterzigeuners. Dat maakt ons flexibel in waar we wonen en werken. En daar houden we allebei van. In de winter hebben we een vaste ligplaats in Leeuwarden.

En als ondernemer blijf ik breed geïnteresseerd in mensen, technologische ontwikkelingen, varen en daarmee varend erfgoed en hoogbegaafdheid. Een combinatie die maakt dat ik graag blijf kijken naar mogelijkheden en kansen en graag meedenk met ondernemers en ondernemende mensen.

Met mijn ervaring in het voltijd HB-onderwijs en de opleiding tot ECHA Specialist in Gifted Educationn (RITHA, Radboud Universiteit, Nijmegen) ligt mijn focus op passend onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen in het (primair en voortgezet) onderwijs. Met mijn kennis, ervaring als professional en ‘gewoon’ als mens ondersteun ik hierbij graag organisaties, scholen, uw leerling en uw kind.