Telefoon/WhatsApp

+ 31 (0)6 144 56 467

E-mail

petra@spithost.nl

Bereikbaar

online 24/7

Hoe gaat het met je? Het is heel lief dat ik die vraag regelmatig krijg. ❤️

Na de operatie, chemokuur, kijkoperatie en scan ben ik schoon verklaard. Geen uitzaaiingen en daar ben ik natuurlijk heel blij om. Wat niet zichtbaar is, maar zoveel meer tijd kost dan ik had gedacht is het herstellen van de chemo. Energie en het doseren van mijn activiteiten blijft nog even een uitdaging. Structureel werk oppakken zit er daarom nog niet in. Vermaak me verder prima met o.a. de HB-Webshop (Volg ons op Insta: @hb_webshop), ben een blij en tevreden mens en geniet van wat wel kan. En ja… er zijn momenten waarop ik me gefrustreerd voel, omdat het kriebelt, omdat ik sommige zaken heel graag op zou willen pakken wanneer ik me er betrokken bij voel. Maar even diep ademen, het (tegen naasten) van me afkletsen helpt. En dan draagt lekker buitenuit liggen met ons schip zeker bij aan het genieten van de kleine dingen
En zaken in perspectief zien (denkend aan de lieve mensen die nog heftiger in het proces zitten) relativeert de situatie ook. Dus het gaat goed met me naar omstandigheden!

#verderlevennakanker #gowiththeflow #herstellen

Aanbevolen artikelen